fbpx

Despre mine

Povestea Mea

Despre Mine

Am inceput fotografia profesionala in 2009, fiind pur si simplu indragostit de versatilitatea pe care mi-a oferit-o primul aparat foto DSLR. (un Nikon D80)

Ulterior, dupa asimilarea cunostintelor de baza (participand la cursuri de specialitate, bineinteles), am investit masiv atat in educatia mea vizuala, cat si in echipamentele necesare executarii unor fotografii de calitate, in orice context ma voi afla, preferinta mea de baza fiind utilizarea luminii naturale.

Ca si echipament, folosesc 2 camere Nikon D800, cu urmatoarele obiective: Nikkor 16 mm f2.8 Fisheye Af-D, Tokina 17-35mm F4, Sigma 35mm f1.4 ART, Nikkor 50mm f1.8G, Nikkor 85mm f1.4 Af-D, Nikkor 105mm f2.8 Macro, Nikkor 70-200 f2.8 VRII, blituri de studio Elinchrom, si multe alte accesorii pe care nu le voi mai enumera aici:)

Suna-ma!

Photografia este o arta

Este despre a descoperi ceva extraordinar

Intr-un context absolut normal

Dupa cei 10 (zece) ani de experienta, pot concluziona urmatoarele idei: 

Evenimentul tau va reflecta exact starea noastra (atat a mea, cat si a voastra), asa ca mare grija la stres si la organizarea evenimentului! E important ca atunci sa va distrati, nu sa va ocupati de bunul mers al lucrurilor!

Orice lucru stabilit si organizat corect, va duce la rezultate pe masura.

Sfat pentru viitoarele miresici: nu va programati coaforul / machiajul la 07.00 dimineata. Pana a doua zi veti fi super obosite si in mod sigur va va pieri si zambetul de pe buze!

Sfat 2: Pentru restaurant, luati-va papuci comozi, nu eleganti. Imi veti multumi dimineata pentru asta!

 

Sedinte Foto

Sedintele foto se programeaza cu ceva timp inainte (3-4 saptamani), pentru a fi siguri ca ma prindeti disponibil!

Read More

Ocazii diverse

Sedinte foto outdoor, indoor, business portraits, shooting copilasi, zile de nastere.

Read more

Foto de Produs

Fotografie de produs: food, bijuterii, produse ce vor fi postate pe Emag, Amazon, care trebuie sa aibe anumite caracteristici, etc.

Fotografie arhitecturala, interioare, exterioare, hoteluri, restaurante, diverse cladiri.

Read more

Food Photos

Fotografie de produs

Button

Who We Are

Fotografie de nunta

Button

Fotografie de Botez

Button

Silvestru Petru

Fotograful Evenimentului tãu

Fotografie sincera. Cu pasiune. Cam asta ma defineste referitor la fotografia de eveniment. Imi plac lucrurile naturale, care nu sunt fortate. Daca iti place stilul meu, utilizeaza rubrica: Contact

Solutii Creative

Experienta de peste 10 ani

Dacã reprezinti  un restaurant care doreste sã evolueze, sau detii o afacere  ce nu sta prea bine la capitolul imagine, iti stau la dispozitie cu mare drag! Hai sã ne întâlnim la o cafea si sa facem schimbarea de care ai nevoie!

Contacteazã-mã!

Copyright, copyleft? Daca vrei fotografii la rezolutie mare, contacteaza-ma!